Log ind og ud

Ændret den Tue, 14 May 2024 kl. 08:52 AM

Hvordan logger jeg ind på Flatpays betalingsapp?

Start applikationen på terminalen og tryk på "Log ind" knappen. Applikationen vil bede om en pinkode. Indtast venligst pinkoden, og du vil nu være klar til at bruge applikationen.

Hvordan opretter jeg en pinkode?

Pinkoden kan oprettes på portalen under fanen "Ansatte".

Har du glemt din pinkode?

Det er nemt at nulstille pinkoden til din betalingsapplikation. Gå venligst til din portal via www.flatpay.dk. Gå til "Ansatte" for at ændre pinkoden for den relevante bruger.

Hvordan logger jeg ud?

Hvis du ønsker at logge ud af betalingsappen, skal du gå til "Indstillinger" og trykke på "Log ud" og "Bekræft".