Shopify - tilslut til Billwerk via API-nøgle

Ændret den Tue, 25 Jun kl. 1:42 PM

• Log på din Shopify-konto
  • Gå til “Indstillinger”
  • Gå til “Betalinger”
  • Klik på “+ Tilføj betalingsmetode”

• Klik på “Søg efter udbyder”

• Søg efter “Billwerk”
  • Klik på Billwerk
  • Klik på “Installer”

• Klik på “Installer” efter du har accepteret data-exchange

• Login med den email og det kodeord du lavede, da du oprettede dig via Billwerk
    (Tjek gerne din spam-mappe, hvis du ikke har modtaget mailen)
  • På loginskærmen klikkes der på private key manually

• Opret og find din API-nøgle under Billwerk
  • Hvis du har en bruger i Billwerk vil den automatisk forbinde og udfylde API-nøgle. Hvis ikke, skal du selv indtaste din API-nøgle, som vist på billedet nedenfor
  • Har du ikke modtaget din API-nøgle, kontakt da vores kunderservice

• Klik “Connect”. Du vil nu få vist en success-side
  • Klik på “Activate” Vælg din betalingsmetode
  • Find din API-nøgle under Billwerk (eller find den på vegne af en kunde)