ALV-muutos 2024

Muokattu Ma, 5 Elo klo 3:05 PM

ALV-muutos 2024: ALV-muutoksen tekeminen Flatpay POS-järjestelmään

Tältä sivulta löydät ohjeet siihen, miten päivität kassajärjestelmäsi nykyisen 24 prosentin arvonlisäverokannan uuteen, 25,5 prosentin verokantaan.

1. Kirjaudu portaaliin: Kirjaudu sisään omilla portaalitunnuksillasi osoitteessa portal.flatpay.fi

2. Mene kohtaan POS: Valitse vasemman reunan valikosta ”POS”

3. Mene kohtaan Asetukset: Valitse alle aukeavasta valikosta ”Asetukset”

4. Mene kohtaan ALV: Valitse ”ALV”

5. Päivitä 24 prosentin ALV-kanta: Vaihda olemassa olevasta 24 prosentin ALV-kannasta ALV-prosentiksi 25,5, ja klikkaa ”Päivitä”.

6. Mene POSin asetuksiin: Kirjaudu sisään POS-järjestelmään, ja navigoi oikean yläreunan hampurilaisvalikosta kohtaan ”Asetukset”

7. Hae uudet päivitykset: Etsi asetuksista kohta ”Hae sovellusdata” ja klikkaa ”päivitä”

Kaikki tuotteet POS-järjestelmässäsi, jotka ovat merkattu olemaan 24 prosentin ALV-kannan alaisia, ovat nyt 25,5 prosentin ALV-kannan alaisia.