Ymmärrä standalone-maksupäätteesi ominaisuudet ja asetukset

Muokattu Ti, 17 Syys klo 8:27 AM

Ymmärrä standalone-maksupäätteesi ominaisuudet ja asetukset

Tässä artikkelissa esittelemme uudet ominaisuudet itsenäisenä (standalone) toimivan maksupäätteesi asetuksissa. Nämä ominaisuudet on suunniteltu parantamaan käytettävyyttä, lisäämään maksutapahtumien tehokkuutta, ja varmistamaan vakaan yhteyden. Löydät alta yksityiskohtaisen kuvauksen jokaisesta ominaisuudesta, sekä ohjeet niiden käyttöön.

Syöttösuunnan asetus

Syöttösuunnan asetus mahdollistaa numeroiden syöttösuunnan vaihtamisen, jolloin syöttösuunta voi tarpeesta tai mieltymyksestä riippuen olla vasemmalta oikealle, tai oikealta vasemmalle.

Muokkaa asetuksia

• Siirry maksupäätteellääsi kohtaan “Asetukset”
  • Avaa “Sovelluksen asetukset”
  • Valitse “Syötteen suunta”
  • Valitse toivomasi syöttösuunta (vasemmalta oikealle, tai oikealta vasemmalle)

Vinkki:

Säädä tämä asetus vastaamaan haluamaasi syöttötapaa, jotta varmistat kannaltasi optimaalisen tietojen syötön.

Automaattinen desimaalipilkku

Tämä ominaisuus sisältää myös automaattisen desimaalipilkun lisäyksen maksutapahtuman summaa syötettäessä. Automaattinen desimaalipilkku auttaa vähentämään syöttövirheitä ja nopeuttaa maksutapahtumia.

Kuitin tulostus

Tämän ominaisuuden avulla voit määrittää ajan, jonka maksupääte odottaa ennen siirtymistä myyntivalikkoon. Ajastin voidaan asettaa 2 ja 5 sekunnin välille.

Tee muutoksia kuitin tulostukseen

• Siirry maksupäätteelläsi kohtaan “Asetukset”
  • Avaa “Sovelluksen asetukset”
  • Poista käytöstä “Kysy asiakkaan kuittia”
  • Aseta haluamasi viiveaika (2-5 sekunti)

Vinkki:

Tämä asetus auttaa säilyttämään sujuvan maksutapahtumankäsittelyn palaamalla automaattisesti myyntinäytölle lyhyen viiveen jälkeen.

Pääsy mobiiliasetuksiin kirjautumisnäytöltä

Kirjautumisnäytölle on nyt sisällytetty suora pääsy mobiiliasetuksiin. Näin ollen voit tarkistaa ja hallinnoida maksupäätteen yhteysasetuksia ennen sisäänkirjautumista varmistaaksesi, että maksupääte on online-tilassa ja valmis vastaanottamaan maksuja.

Siirry mobiiliasetuksiin

• Klikkaa hammasrattaan kuvaa kirjautumisnäytön yläreunassa
  • Tarkastele ja muokkaa maksupäätteesi verkkoasetuksia
  • Varmista, että maksupääte on online-tilassa ennen sisäänkirjautumista

Vinkki:

Käytä tätä ominaisuutta suorittaaksesi nopean vianmäärityksen yhteysongelmiin ilman, että sinun tarvitsee kirjautua sisään.

Automaattinen APN-asetus ja sovelluspäivitykset

Payment-sovellus maksupäätteessäsi määrittää nyt automaattisesti oikeat APN-asetukset (Access Point Name) käynnistyksen yhteydessä, ja varmistaa, että päätelaite pysyy yhteydessä. Lisäksi Flatpay varmistaa, että sovelluksesi päivitetään säännöllisesti, mikäli tietyt ehdot täyttyvät.

Päivitysten edellytykset:

• Yhteys: Maksupäätteen on oltava yhteydessä internetiin SIM-kortin tai WiFi-yhteyden kautta
  • Akun taso: Maksupäätteessä on oltava yli 50% akkua jäljellä
  • Epäaktiivisuus: Maksupäätteen tulee olla epäaktiivinen (eli ei käytössä) päivityksen aikana
  • Varmista sovellusversio: Löydät kulloinkin käytössäsi olevan sovellusversion sen "Sovelluksen asetukset”-valikon alareunasta

Näin varmistat automaattiset päivitykset

• Varmista, että maksupääte on yhdistetty internetiin ja akun varaustaso on riittävä
  • Anna maksupäätteen olla käyttämättömänä, jotta automaattiset päivitykset voidaan ajaa läpi
  • Varmista kulloinkin käytössäsi olevan sovellusversion "Sovelluksen asetukset”-valikon alareunasta

Tärkeää:

Ajamalla tarjolla olevat päivitykset maksupäätteeseesi varmistat, että hyödyt kaikista viimeisimmistä ominaisuuksista ja turvallisuusparannuksista. Tarkista säännöllisin väliajoin sovelluksen versio päivitysten varalta.

Tarvitsetko apua?

Tässä artikkelissa esitellyt ominaisuudet on suunniteltu antamaan sinulle paremman hallinnan maksupäätteeseesi, parantamaan maksutapahtumien nopeutta ja varmistamaan luotettavan yhteyden.

Tutki ja säädä asetuksia toiveidesi mukaan optimoidaksesi maksupäätteen toiminnan omiin tarpeisiisi sopivaksi. Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalvelutiimiimme puhelimitse, +358 9 424 567 67 tai sähköpostitse, mailto: info@flatpay.fi