Flatpay portal

Ændret den Fri, 19 Jan 2024 kl. 08:51 AM

Denne artikel indeholder diverse spørgsmål vedrørende Flatpay portal.

Jeg skal lave en årsopgørelse, hvordan kan jeg se, hvad jeg har betalt for min gateway?

Hvis du vil se, hvad din gateway har kostet dig i løbet af året eller en anden periode, skal du logge ind på Flatpays kundeportal og gå til menupunktet "Udbetalinger". Her kan du downloade og finde alle de oplysninger, du har brug for.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har et login til portalen?

Hvis du mangler et login, kan du kontakte vores kundeservice på telefon (+45) 71 92 48 48 eller på

e-mail: kontakt@flatpay.dk, så opretter vi et til dig så hurtigt som muligt.