Dinero-integration

Ændret den Fri, 23 Feb 2024 kl. 09:24 AM

Kom godt i gang

Nedenfor finder du en vejledning til integration af Dinero.

1. Gå til din Flatpay portal via webbrowser

2. Når du er logget ind, skal du finde og klikke på fanen 'Bogholderi' i navigationsmenuen

3. I bogholderisektionen vil du finde forskellige ikoner, der repræsenterer forskellige regnskabssystemer. Find og klik på Dinero-ikonet

4. Når du klikker på Dinero-ikonet, vil du blive ført videre. Følg instruktionerne for at foretage integrationen med Dinero.

• Log ind på din Dinero-konto
  • Giv de nødvendige tilladelser til Flatpay for at få adgang til din Dinero-konto
  • Konfigurer indstillingerne efter dine krav
  • Verificer integrationen

5. Når integrationen er gennemført, vil du modtage en bekræftelsesbesked

Hvis du oplever udfordringer eller har spørgsmål i løbet af integrationsprocessen, er du velkommen til at kontakte vores supportteam på support@flatpay.dk eller give os et opkald på (+45) 71 92 48 48.

Laver Flatpay et bilag hver nat?

Der vil kun ske en overførsel til Dinero, hvis der er noget at bogføre. Hvis omsætningen er 0, eller der ikke er udbetalt penge, vil der ikke blive bogført noget.

Understøtter Dinero multitenant?

Dinero understøtter ikke ”multitenant-konceptet". Det er dermed ikke muligt at bruge en Dinero-bruger på tværs af flere firmaer oprettet i Flatpay. Hvis dette prøves, vil adgangen til den ene, overskrive den anden.

Kan man vælge et forkert kontonummer?

Integrationen for Dinero tjekker, hvis du prøver at ændre kontonumre via portalen. Hvis man indtaster et kontonummer, der ikke findes, vil dette blive vist. Der er mulighed for at vælge et kontonummer, der findes, men ikke er korrekt. Det er derfor op til kunden at sikre, at disse er rigtige.

Kan man bruge integrationen uden Flatpay POS?

Hvis man ikke er POS-kunde hos Flatpay, vil det kun være udbetalingen, der bliver bogført. Bogføring af omsætning skal ske manuelt eller via andet POS-system.