Digital salgsregistrering SAF-T

Ændret den Tue, 06 Feb 2024 kl. 02:06 PM

Hvis din virksomhed er pålagt reglerne for digital salgsregistrering, kan du blive mødt af at skulle udlevere salgsdata fra dit POS-system til Skattestyrelsen. Flatpay er helt klar til dette og i denne artikel, vil vi gennemgå løsningen for dig. Du kan ikke fravælge denne registrering hos Flatpay.

Du kan læse mere om Skattestyrelsens regler her. Flatpay opfylder alle de tekniske krav til løsningen.

Hvad betyder SAF-T for mig?

I praksis betyder det, at vi registrerer en række handlinger i en elektronisk journal, som udgør selve SAF-T-indholdet. Alle transaktioner påføres et certifikat, således, at de er ægte og valide - alt dette for at overholde Skattestyrelsens regler. Vi anvender et leverandørcertifikat udstedt til Flatpay til at signere disse handlinger. Du skal derfor ikke anvende dit eget OCES-certifikat, som det kan fremgå i nogle tilfælde.

Sådan henter du data ud i SAF-T-filformatet:

1. Log ind på portalen
  2. Gå ind under POS-menupunktet Klik på "SAF-T"-menupunktet
  3. Afgræns din søgning og hent filen
  4. Vælg dataperiode
  5. Klik på Download
  6. Filen kommer til dig - bemærk, at der kan forekomme ventetid grundet den store mængde data

Bemærk: Du kan kun hente data fra 1. januar 2024 og fremefter.