Kvitteringer

Ændret den Thu, 08 Feb 2024 kl. 12:04 PM

I denne artikel har vi samlet ofte stillede spørgsmål til kvitteringer.

Hvorfor udskriver min terminal to kvitteringer?

Som standard er "Print business receipt" og "Contactless payments" aktiveret. Hvis du ikke ønsker en kvittering for kontaktløse betalinger, kan du slå det fra i app-indstillingerne for din terminal. Hvis du vil bede om kortholderens kvittering, kan du slå "Kortholders kvittering" til i din terminals app-indstillinger. Du kan finde din terminals app-indstillinger under de tre linjer i øverste højre hjørne af din terminal.

Hvordan får jeg min terminal til at udskrive to kvitteringer?

Du kan udskrive to kvitteringer ved at slå "Kontaktløse betalinger" og "Udskriv erhvervskvittering" til.

1. Log ind på din terminal
  2. Klik på de tre streger i øverste højre hjørne
  3. Vælg App-indstillinger

Hvorfor udskriver kvitteringen ikke noget?

Dette kan skyldes, at bonrullen er sat forkert i. Fjern bonrullen fra terminalen, og vend den om. Hvordan skifter jeg bonruller? For at udskifte bonrullen skal du åbne låget på bonprinteren og fjerne den gamle rulle. Indsæt derefter en ny. Kontroller, om terminalen kan udskrive papir ved at holde CLEAR-knappen nede i et par sekunder.