Tilslut din kortterminal til WiFi eller mobil hotspot (Payments)

Ændret den Tue, 3 Sep kl. 11:24 AM

For at din kortterminal kan fungere optimalt, skal den være tilsluttet internettet. Følg disse enkle trin for at tilslutte din kortterminal til WiFi eller et mobil hotspot.

Er du tvivl om hvilke app du har på din kortterminal - se denne artikel.

Tilslutning til WiFi

1. Gå til Indstillinger:
    Fra hovedmenuen på din kortterminal skal du navigere til “Indstillinger” - de tre streger i øvereste højre hjørne.

2. Vælg Enhedsindstillinger:
    Tryk på de tre streger i øverste højre hjørne for at åbne de relevante indstillinger.

3. Vælg WiFi:
    Tryk på "WiFi-indstillinger" i menuen.

4. Tænd for WiFi:
    Skub knappen til “On” positionen, hvis WiFi ikke allerede er tændt.

5. Find og vælg netværk:
    Din kortterminal vil scanne efter tilgængelige WiFi-netværk. Vælg det ønskede netværk.

6. Indtast adgangskode:
    Indtast adgangskoden, hvis netværket er beskyttet, og tryk på “OK”.

7. Bekræft forbindelse:
    Når du er tilsluttet, vil netværksnavnet vises med en markering, og WiFi-symbolet ses på skærmen.

Tilslutning til mobil hotspot

Aktivér mobil hotspot på din telefon:

• For Android:
    Gå til "Indstillinger" > "Netværk & internet" > "Hotspot & tethering" > "WiFi-hotspot" og slå det til.
  • For iPhone:
    Gå til "Indstillinger" > "Mobilnetværk" > "Personligt Hotspot" og slå det til.

1. Find Hotspot-navn og adgangskode:
    Se netværksnavnet og adgangskoden på din telefon.

2. Åbn "indstillinger" på din korrtterminal -  de tre streger i øvereste højre hjørne
    Gå til startskærmen på din kortterminal og tryk på "WiFi-Indstillinger".

3. Vælg WiFi:
    I indstillingsmenuen, tryk på "WiFi settings".

4. Tænd for WiFi:
    Sørg for, at WiFi er slået til. Skub knappen til "On" positionen, hvis det ikke allerede er gjort.

5. Vælg dit mobil hotspot:
    Find og vælg navnet på dit mobil hotspot fra listen over tilgængelige netværk.

6. Indtast adgangskode:
    Indtast adgangskoden til dit mobil hotspot og tryk "OK".

7. Bekræft forbindelse:
    Når du er tilsluttet, vises hotspot-navnet med en markering, og WiFi-symbolet vises øverst på skærmen.

Yderligere Support

Hvis du har spørgsmål eller støder på problemer, kontakt vores kundeservice:
Email: support@flatpay.dk
Telefon: +45 88 77 39 39