Yhdistä maksupääte WiFiin tai mobiilitukiasemaan (Payment)

Muokattu Ke, 14 Elo klo 2:13 PM

Flatpay-maksupäätteen optimaalinen toiminta edellyttää internet-yhteyttä. Näillä ohjeilla yhdistät maksupäätteesi WiFi-verkkoon tai mobiililaitteen mobiilitukiasemaan (hotspot).

Tämä ohje koskee maksupäätteitä, joissa on Payment-maksusovellus. Jos olet epävarma siitä, mikä maksusovellus maksupäätteessäsi on käytössä, tarkista se täältä.

Yhdistä WiFi-verkkoon

1. Mene kohtaan "Asetukset"

Valitse maksupäätteesi päävalikosta "Asetukset"

2. Valitse "Laitteen asetukset"

3. Valitse "WiFi"

Klikkaa valikosta "WiFi"

4. Kytke WiFi-yhteys päälle

Varmista, että WiFi on kytketty päälle. Kytke WiFi "On"-asentoon mikäli se ei vielä ole

5. Etsi ja valitse verkko

Maksupäätteesi etsii nyt käytettävissä olevia WiFi-verkkoja. Valitse haluamasi WiFi-verkko

6. Syötä salasana

Syötä salasana, mikäli verkkoon liittyminen sitä vaatii, ja klikkaa "OK"

7. Varmista yhteys

Kun laite on onnistuneesti yhdistynyt WiFi-verkkoon, verkon nimi näkyy valittuna ja näytön yläreunassa näkyy WiFi-symboli

Yhdistä mobiililaitteen mobiilitukiasemaan (hotspot)

Aktivoi ensin mobiilitukiasema puhelimestasi

• Android-puhelimella: "Asetukset" > "Verkko ja internet" > "Hotspot ja yhteydenjako" > "Wi-Fi Hotspot". Kytke hotspot päälle.
  • iPhonella: "Asetukset" > "Mobiilidata" > "Oma Hotspot". Kytke hotspot päälle.

1. Etsi puhelimestasi mobiilitukiaseman nimi ja salasana

2. Avaa "Laitteen asetukset" maksupäätteellä

Klikkaa maksupäätteen aloitusnäytöltä "Asetukset" ja sitten "Laitteen asetukset"

3. Valitse "WiFi"

Klikkaa asetusvalikosta "WiFi"

4. Kytke WiFi-yhteys päälle

Varmista, että WiFi on kytketty päälle. Kytke WiFi-yhteys "On"-asentoon, mikäli se ei vielä ole.

5. Valitse mobiilitukiasema

Etsi mobiilitukiaseman nimi käytettävissä olevien verkkojen listasta ja klikkaa

6. Syötä salasana

Syötä verkon salasana, ja klikkaa "OK"

7. Varmista yhteys

Kun laite on onnistuneesti yhdistynyt mobiiliverkkoon, verkon nimi näkyy valittuna ja näytön yläreunassa näkyy WiFi-symboli

Tarvitsetko apua?

Jos kohtaat ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse: info@flatpay.fi tai puhelimitse: 09 424 567 67