Surcharge

Muokattu To, 25 Huhti klo 12:53 PM

Mitä on surcharge?

Surcharge on lisämaksu tai -veloitus, joka lisätään maksutapahtumaan tietyissä tilanteissa, kuten tiettyjä maksutapoja tai -palveluita käytettäessä. Surcharge lisätään yleensä tuotteen tai palvelun alkuperäiseen hintaan, minkä on tarkoitus kattaa myyjälle kyseisestä maksutavasta koituvia kuluja.

Näenkö surcharge-tiedot portaalissa?

Kyllä. Löydät surcharge-tiedot kohdasta Maksutapahtumat -> Lataa -> PDF/Excel

Mitä surcharge-ominaisuus maksaa?

Surcharge-ominaisuus on veloitukseton kaikille Flatpayn asiakkaille.