Näin poistat työntekijän käyttöoikeudet

Muokattu Ti, 17 Syys klo 1:10 PM

Näin poistat työntekijän käyttöoikeudet

If you wish to remove access for existing or former staff, please go to the Flatpay portal. Jos haluat poistaa työntekijän käyttöoikeudet, kirjaudu sisään Flatpayn portaaliin.

KLIKKAA TÄSTÄ PORTAALIIN

• Klikkaa vasemman reunan valikosta “Henkilökunta” ja klikkaa sen työntekijän nimeä, jonka tunnukset haluat poistaa
  • Varmista, että olet poistamassa oikean työntekijän
  • Klikkaa “Poista”
  • Työntekijän kirjautumistunnukset on nyt poistettu, ja työntekijällä ei ole enää pääsyä POS-järjestelmään