Näin luot henkilökunnallesi kirjautumistunnukset POS-järjestelmään

Muokattu To, 29 Elo klo 9:48 AM

Näin luot henkilökunnallesi kirjautumistunnukset POS-järjestelmään

Voit luoda yrityksesi henkilökunnan jäsenille omat käyttäjätunnukset kassajärjestelmään Flatpayn portaalin kautta.

SIIRRY TÄSTÄ PORTAALIIN

• Siirry portaalissa kohtaan POS ja valitse sen jälkeen “Henkilökunta”. Klikkaa "Lisää työntekijä"

• Syötä työntekijän nimi ja puhelinnumero, sekä valitsemasi työntekijän numero ja PIN-koodi

• Klikkaa “Päivitä”
  • Työntekijäsi pääsee nyt kirjautumaan työntekijänumerollaan (käyttäjä-ID) ja PIN-koodillaan kassajärjestelmään