Portaali: Paranneltu Tilitykset-sivu

Muokattu Ti, 17 Syys klo 9:22 AM

Portaali: Paranneltu Tilitykset-sivu

Teemme jatkuvasti päivityksiä portaaliimme tehdäksemme portaalissa navigoinnista mahdollisimman helppoa, ja tarjotaksemme sinulle erinomaisen käyttökokemuksen ja monipuoliset ominaisuudet.

Tämän myötä esittelemme nyt uuden, parannellun Tilitykset-sivun, joka tarjoaa saumattoman käyttökokemuksen sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.

Yksi sivu kaikille tilitystiedoille

Uusi Tilitykset-sivu tarjoaa selkeän ja kattavan katsauksen tilityksiisi ja niiden yksityiskohtiin: löydät tilityspäivät, tilitysjaksot, provisiot, surcharge-maksut ja nettotilitykset nyt kaikki samasta paikasta.

Voit nyt myös ladata tilitysraportin PDF- tai Excel-tiedostona, mikä helpottaa tietojen käsittelyä ja mahdollista eteenpäin lähettämistä, esimerkiksi kirjanpitäjälle.

Löydät Tilitykset-sivun portaalin vasemman reunan sivupalkista.