Andre betalingsmetoder

Ændret den Thu, 18 Jan 2024 kl. 02:45 PM

Hvis du modtager betalinger via andre betalingsmetoder end betalingskort og kontant, kan du registrere dine betalinger via betalingsmoden "Andet". Denne funktion er beregnet til at allokere eksempelvis onlinebetalinger såsom Just-Eat og Wolt.

Dette er særligt relevant for virksomheder, som er omfattet af Skats nye krav om digital salgsregistrering. Hvis du er i tvivl om, hvilken regler du er underlagt, kan du læse mere om, hvordan du skal registrere dine betalinger her

Sådan bruger du "Andre betalingsmetoder"

1. Start med at tilføje de produkter, du har modtaget betaling for, til kurven
  2. Tryk på betalingsknappen "Andet"
  3. Tilføj herefter beløbet, du har modtaget via "Andet"