Online FAQ

Ændret den Tue, 06 Feb 2024 kl. 02:17 PM

Hvad er e-handel/online betalinger?

E-handel, forkortelse for elektronisk handel, refererer til køb og salg af varer og tjenester over internettet. Det involverer online transaktioner og udvekslingen af penge, data og information for at lette købet af produkter eller tjenester. Betalingsvinduet kan nemt integreres med forskellige butiksplatforme som f.eks. Shopify, WooCommerce og flere.

Hvad er prisen på Flatpay Online?

Med Flatpay Online får du en attraktiv og fast pris. I modsætning til de fleste konkurrenter er der ikke noget månedligt abonnement eller faste transaktionsgebyrer. Transaktionsgebyret for EU-kort er 0,99% og 1,98% for ikke-EU-kort. MobilePay-gebyrer lægges oven i de ovennævnte priser: MobilePay er et standard, månedligt gebyr på 49 DKK og 0,99 DKK pr. transaktion.

Hvilke kort og betalingsmetoder kan jeg acceptere?

Vores onlineløsning giver dig mulighed for at acceptere de mest almindelige betalingskort:

• Visa
  • Mastercard
  • Maestro

Samt andre korttyper som f.eks:

• Visa Electron/Mastercard debet- og firmakort
  • MobilePay
  • Vipps
  • Apple Pay

Hvilke webshop-platforme kan jeg bruge?

Med Flatpay Online er listen over integrationer og plugins tæt på uendelig. Du kan enten bruge en 'egenudviklet' webshop eller de mere almindelige platforme som f.eks: WooCommerce, Shopify, Magneto, Prestashop, Shopware, Dynamicweb, Dandomain, Opencart, Drupal, VirtuelMart, Commerce og Ideal Shop.