Tilslut tablet til WiFi eller mobil hotspot

Ændret den Mon, 01 Jul 2024 kl. 02:32 PM

Følg med fordel disse enkle trin for at tilslutte din tablet til WiFi eller et mobil hotspot.

Tilslutning til WiFi

1. Åbn Indstillinger:
    Gå til startskærmen på din tablet og tryk på “Settings” (tandhjulsikon).

2. Vælg Wi-Fi settings:
    Tryk på “Wi-Fi settings” i indstillingsmenuen.

3. Tænd for WiFi:
    Skub knappen til “On” positionen, hvis WiFi ikke allerede er tændt.

4. Vælg et netværk:
    Din tablet vil scanne efter tilgængelige WiFi-netværk. Vælg det ønskede netværk.

5. Indtast adgangskode:
    Indtast adgangskoden, hvis netværket er beskyttet, og tryk på “OK”.

6. Bekræft forbindelse:
    Når du er tilsluttet, vises netværksnavnet med en markering, og WiFi-symbolet ses øverst på skærmen.

Tilslutning til mobil hotspot

Aktivér mobil hotspot på din telefon:

• Android:
    Gå til “Indstillinger” > “Netværk & internet” > “Hotspot & tethering” > “WiFi-hotspot” og slå det til.
  • iPhone:
    Gå til “Indstillinger” > “Mobilnetværk” > “Personligt Hotspot” og slå det til.

1. Find Hotspot-navn og adgangskode:
    Når du aktiverer hotspot, vil netværksnavnet og adgangskoden vises på din telefon.

2. Åbn settings på tablet:
    Gå til startskærmen på din tablet og tryk på “Settings”.

3. Vælg Wi-Fi settings:
    Tryk på “Wi-Fi settings” i indstillingsmenuen.

4. Tænd for WiFi:
    Skub knappen til “On” positionen, hvis WiFi ikke allerede er tændt.

5. Vælg dit mobil hotspot:
    Find og vælg dit mobil hotspot fra listen over tilgængelige netværk.

6. Indtast adgangskode:
    Indtast adgangskoden til dit mobil hotspot og tryk på “OK”.

7. Bekræft forbindelse: Når du er tilsluttet, vises hotspot-navnet med en markering, og WiFi-symbolet ses øverst på skærmen.

Yderligere Support

Hvis du har spørgsmål eller støder på problemer, kontakt vores kundeservice:

Email: support@flatpay.dk

Telefon: +45 88 77 39 39