Indstillinger

Ændret den Tue, 14 May 2024 kl. 08:54 AM

Dette er en artikel om indstillingerne på Flatpay payment app.

Hvordan ændrer jeg terminalsprog?

For at ændre sprog på terminal, gå til "App-indstillinger", derefter "App-sprog" og vælg mellem dansk, tysk, engelsk og finsk.

Hvordan tillader jeg drikkepenge?

Hvis du vil tillade drikkepenge på Flatpay payment app, skal du gå til “App-indstillinger” og aktivere “Tillad drikkepenge”.

Hvordan aktiverer jeg refunderinger?

Hvis du tillade refunderinger, gå til “App-indstillinger” og aktiver “Tillad refunderinger”.

Hvordan forbinder jeg terminalen til WiFi eller hotspot?

Gå til "Indstillinger", derefter "Enhedsindstillinger", "WiFi" og "Aktiver WiFi". Når WiFi er aktiveret, vælg da det korrekte WiFi eller hotspot, som du ønsker at forbinde terminalen til og indtast adgangskode.