Hvad koster Flatpay?

Ændret den Wed, 15 Maj kl. 2:54 PM

Flatpay tilbyder markedets måske bedste priser for betalingsterminaler.

Vores terminaler koster altid 0 kr. til opstart og 0 kr. i løbende abonnementer, uanset hvor mange terminaler du bestiller. Det eneste du betaler, er et fast transaktionsgebyr på 0,99% pr. transaktion, uanset korttype - ingen skjulte gebyrer. Vores eneste krav er, at din virksomhed har en årlig kortomsætning på mere end 500.000 DKK. Denne løsning har været en succes for flere tusinde virksomhedsejere, hvilket kan ses på vores 5-stjernet Trustpilot-profil.