Om Flatpay

Ændret den Wed, 15 May 2024 kl. 02:54 PM

Hvem er Flatpay?

Flatpay er en virksomhed, der blev grundlagt i 2021 af tre iværksættere med mange års erfaring inden for digitalt iværksætteri, betalingsløsninger samt aftaler og gateways til køb af betalingsløsninger. I dag er vi et team på mere end 200 dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder på at levere enkle, prisvenlige og omfattende betalingsløsninger til vores kunder. Vi er forpligtet til at gøre det nemt, overkommeligt og sikkert for dig at acceptere betalinger i din virksomhed.

Hvad er fordelene ved Flatpay? ‍

Vi tilbyder altid fuld gennemsigtighed med 0 DKK terminalomkostninger, uanset hvor mange terminaler du ønsker, en fast lav takst på alle kort og 24/7 kundeservice. Alt i alt er Flatpay en enkel, prisbillig og omfattende løsning, der gør det nemt og sikkert for dig at modtage betalinger i din virksomhed.