Portal: Forbedret side med dine udbetalingsoplysninger

Ændret den Mon, 2 Sep kl. 2:43 PM

Portal: Forbedret side med dine udbetalingsoplysninger

Vi redesigner løbende portalen for at give dig en bedre oplevelse. Et af vores fokusområder, er at blive ved med at tilpasse portalen, gøre den mere brugervenlig og tilføje flere funktioner, som er med til at forbedre din oplevelse.

Menupunktet, Udbetalinger, er en af de første tilføjelser og justeringer i en langsigtet redesignstrategi for portalen, både på mobil og desktop.

En enkelt side, der kombinerer alle udbetalingsoplysninger

Udbetalingssiden giver dig et tydeligt overblik med detaljerede udbetalingsdatoer, perioder, gebyrer, tillæg, nettoopkrævninger og nettoudbetalinger. Dette giver dig et dagligt overblik over alle dine handlinger.

En ekstra funktion er også, at du kan downloade rapporten som enten en PDF- eller Excel-fil, hvilket gør det meget lettere at holde styr på din økonomi eller sende den direkte til din revisor, hvis det er nødvendigt.

Du kan finde den nye fane i sidepanelet til venstre.