Flatpay POS - Sisäänkirjautumisnäyttö

Muokattu Fri, 15 Mar 2024 klo 01:06 PM

Tässä artikkelissa opastamme, miten kirjaudut sisään Flatpayn POS-järjestelmään.

Jotta pääset sisään POS-järjestelmääsi, sinun täytyy kirjautua sisään henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksillasi. Käyttäjätunnukset saat luotua Flatpay Portaalin kautta. Tarvitset seuraavat asiat sisäänkirjautumista varten:

Asiakas-ID

Löydät Asiakas-ID:n Flatpay Portaalin kautta, navigoimalla kohtaan POS -> Asetukset -> Yrityksen tiedot

Käyttäjä-ID

Voit luoda käyttäjä-ID:n Flatpay Portaalista klikkaamalla vasemman reunan valikosta “POS” ja sen jälkeen “Henkilökunta”.

PIN

Luo PIN-koodi Flatpayn Portaalin POS-valikon “Henkilökunta”-kohdasta. On tärkeää, että pidät kirjautumistietosi turvassa, etkä jaa PIN-koodiasi kenenkään kanssa.

Jos kohtaat vaikeuksia sisäänkirjautumisessa, tai et löydä asiakas- tai käyttäjä-ID:täsi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, joka on aina valmiina auttamaan.