Flatpay POS - Sisäänkirjautumisnäyttö

Muokattu Ti, 17 Syys klo 11:41 AM

Sisäänkirjautuminen Flatpayn POS-järjestelmään

Kirjautuaksesi sisään Flatpayn POS-järjestelmään, tarvitset henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Käyttäjätunnukset voit luoda helposti Flatpayn portaalin kautta.

Tarvitset seuraavat asiat sisäänkirjautumista varten:

1. Käyttäjä-ID

Luo käyttäjä-ID:n Flatpayn portaalista klikkaamalla vasemman reunan valikosta “POS” ja sen jälkeen “Henkilökunta”.

2. PIN

Luo PIN-koodi Flatpayn Portaalista klikkaamalla vasemman reunan valikosta "POS" ja sitten “Henkilökunta”. On tärkeää, että pidät kirjautumistietosi turvassa, etkä jaa PIN-koodiasi kenenkään kanssa.

Tarvitsetko apua?

Jos kohtaat vaikeuksia sisäänkirjautumisessa, tai sinulla herää kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse, +358 9 424 567 67 tai sähköpostitse info@flatpay.fi .