Muut maksutavat

Muokattu Pe, 5 Heinä klo 9:16 AM

Muiden maksutapojen käyttö Flatpayn kassajärjestelmässä

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten vastaanotat ja rekisteröit muita, kuin kortti- tai käteismaksuja ”Muut maksutavat” toiminnon kautta.

Mitä ovat ”Muut maksutavat?”

Flatpayn kassajärjestelmässä on painike nimeltä ”Muut maksutavat”. Tämä toiminto on kehitetty helpottamaan maksujen rekisteröintiä muilta alustoilta, kuten Edenred, Wolt ym.

Luo muita maksutapoja

Voit luoda muita maksutapoja portaalissa

1. Mene asetuksiin: Käytä vasemmalla näkyvää valikkoa, ja klikkaa Asetukset
  2. Mene kohtaan "Muut maksut": Valitse valikosta "Muut maksut"
  3. Klikkaa "Lisää"
  4. Syötä tiedot: Syötä uuden maksutavan nimi, status ja tyyppi.

Huomioithan, että jos "Status"-kohdasta ei valita "aktiivinen", ei maksutapa ole näkyvillä kassajärjestelmässäsi.

Miksi”Muut maksutavat”-toimintoa käytetään?

Ensinnäkin se antaa sinulle kattavan yleiskatsauksen siihen, mistä maksusi tulevat. Se helpottaa myös kirjanpitoa.

Näin käytät ”Muut maksutavat”-toimintoa

1. Navigoi myyntivalikkoon: Kun asiakas tekee ostoksen, ja olet valmis vastaanottamaan maksun, siirry myyntivalikkoon POS-järjestelmässäsi.
  2. Valitse ”Muut maksutavat”: Klikkaa painiketta ”Muu”. Tämä painike on suunniteltu rekisteröimään muut maksutavat, kuin kortti- ja käteismaksu.
  3. Valitse maksutapa: Valitse haluamasi maksutapa Flatpayn portaalin kautta luomistasi maksutapojen luettelosta.
  4. Vahvista maksu: Kun olet valinnut maksutavan, vahvista maksu. Järjestelmä kirjaa nyt tämän maksun toisena maksutapana, ja myyntiraportilla näkyy eritellysti valitti nimike.

Ei täydellistä integraatiota

Huomioithan, että ”Muu”-toiminnon käyttö ei tarkoita täydellistä integraatiota alustoihin, kuten Wolt tai Just-Eat. Sen sijaan myyntiraporttiisi luodaan nimike, joka osoittaa, että maksu on rekisteröity toisella maksutavalla.

Lisätiedot ja tuki

Jos sinulla on kysyttävää aiheesta, tai tarvitset lisäapua, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen info@flatpay.fi tai puhelimitse numeroon 09 424 567 67