Muut maksutavat

Muokattu Ma, 16 Syys klo 1:30 PM

Muiden maksutapojen käyttö Flatpayn kassajärjestelmässä

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten rekisteröit maksuja ulkoisilta alustoilta ”Muut maksutavat” toiminnon kautta.

Mitä ovat ”Muut maksutavat?”

Flatpayn kassajärjestelmän ”Muut maksutavat”-painikkeen avulla voit rekisteröidä kassajärjestelmään maksuja ulkoisilta alustoilta, kuten Edenred, Wolt ym. Huomioithan, että kyseessä ei ole tekninen integraatio muihin maksualustoihin.

Näin luot muita maksutapoja POS-järjestelmään Flatpay Portaalin kautta:

1. Kirjaudu sisään portaaliin
  2. Siirry vasemmalla näkyvän valikon kautta kohtaan "Asetukset"
  3. Mene kohtaan "Muut maksut"
  4. Klikkaa "Lisää"
  5. Syötä tiedot: Syötä uuden maksutavan nimi, status ja tyyppi.

Huomioithan, että jos "Status"-kohdasta ei valita "aktiivinen", ei maksutapa ole näkyvillä kassajärjestelmässäsi.

Miksi ”Muut maksutavat”-toimintoa käytetään?

Rekisteröimällä muiden alustojen kautta tulevat maksut POS-järjestelmään saat kattavammat myyntiraportit, jotka sisältävät myös muiden alustojen kautta tulleet maksut. Tämä helpottaa myös kirjanpitoa.

Näin käytät ”Muut maksutavat”-toimintoa:

1. Siirry myyntivalikkoon: Kun asiakas tekee ostoksen, ja olet valmis vastaanottamaan maksun, siirry myyntivalikkoon POS-järjestelmässäsi.
  2. Valitse ”Muu" rekisteröidäksesi maksun muulla maksutavalla, kuin käteisellä tai kortilla
  3. Valitse haluamasi maksutapa Flatpayn portaalin kautta luomistasi maksutapojen luettelosta.
  4. Kun olet valinnut maksutavan, vahvista maksu. Järjestelmä kirjaa nyt tämän maksun toisena maksutapana, ja myyntiraportilla näkyy eritellysti valittu nimike.

Huom! Ei tekninen integraatio:

Huomioithan, että ”Muu”-toiminnon käyttö ei tarkoita täydellistä integraatiota ulkoisiin alustoihin, kuten Wolt tai Just-Eat. Sen sijaan myyntiraporttiisi luodaan nimike, joka osoittaa, että maksu on rekisteröity toisella maksutavalla.

Lisätiedot ja tuki

Jos sinulla on kysyttävää aiheesta, tai tarvitset lisäapua, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen info@flatpay.fi tai puhelimitse numeroon 09 424 567 67