Yhdistä tabletti WiFiin tai hotspottiin

Muokattu Fri, 05 Jul 2024 klo 08:18 AM

Seuraa näitä yksinkertaisia ohjeita yhdistääksesi tablettisi WiFiin tai mobiililaitteen tukiasemaan (hotspot).

Yhdistä Wi-Fi-verkkoon

1. Avaa asetukset

Mene tablettisi aloitusnäytölle ja valitse "Asetukset" (hammasrattaan kuva)

2. Valitse Wi-Fi-asetukset

Klikkaa "Wi-Fi-asetukset"

3. Kytke Wi-Fi-yhteys päälle

Jos Wi-Fi-yhteys ei vielä ole päällä, kytke se päälle

4. Valitse verkko

Tablettisi etsii käytössä olevia verkkoja. Valitse haluamasi verkko.

5. Syötä salasana

Syötä verkon salasana, jos sitä vaaditaan, ja klikkaa sitten "Ok"

6. Yhteyden varmistus

Kun yhteys on muodostettu, verkko näkyy valittuna ja Wi-Fi-symboli näkyy tablettisi yläreunassa.

Yhdistä mobiililaitteen tukiasemaan (hotspot)

Aktivoi ensin mobiililaitteen tukiasema puhelimestasi

• Android-puhelimella: "Asetukset" > "Verkko ja internet" > "Hotspot ja yhteydenjako" > "Wi-Fi Hotspot". Kytke hotspot päälle.
  • iPhonella: "Asetukset" > "Mobiilidata" > "Oma Hotspot". Kytke hotspot päälle.

1. Etsi hotspotin nimi ja salasana

Kun aktivoit hotspotin, löydät verkon nimen ja salasanan puhelimestasi.

2. Avaa tabletin asetukset

Mene tablettisi aloitusnäytölle, ja klikkaa "Asetukset"

3. Valitse Wi-Fi-asetukset

Valitse asetusvalikosta "wifi-asetukset"

4. Kytke Wi-Fi päälle

Kytke wifi-yhteys päälle, jos se ei jo ole päällä

5. Valitse mobiiliverkkosi

Etsi puhelimesi mobiiliverkon nimi saatavilla olevien verkkojen listalta

6. Syötä salasana

Syötä mobiiliverkkosi salasana ja klikkaa "Ok"

7. Yhteyden varmistus

Kun yhteys on muodostettu, hotspot-verkko näkyy valittuna ja Wi-Fi-symboli näkyy tablettisi näytön yläreunassa.