Päiväraportti

Muokattu Ti, 30 Heinä klo 12:07 PM

Miten päiväraportti tehdään ja miksi se on tärkeää:

Miksi on tärkeää luoda kassaraportit

Yrityksissä missä maksuliikennettä tapahtuu on erittäin tärkeää, että myynnit ja maksutapahtumat ovat kirjattuna digitaalisesti. Tämä on myös hyvien tapojen mukaista liiketoimintaa. Yksi päivän tärkeimmistä asioista onkin sulkea kassa ja varmistua, että myynnit, maksut ja palautukset sekä käteinen täsmäävät.

Päivittäinen kassaraportti

Kun luotte kassaraportin, kaikki data kassajärjestelmästänne siirtyy Flatpay Portaaliin. Portaalista voit helposti ja vaivattomasti saada hyvän yleiskuvan myynneistänne. Portaalista voitte myös ladata kaiken datan mitä kirjanpitoanne varten tarvitsette.

SAF-T tiedostot

Flatpayn Portaalista saat myös generoitua SAF-T (Standard Audit File) tiedostoja. Oikea ja päivittynyt kassaraportti varmistaa, että voit nopeasti ja tehokkaasti tarjota tarvittavat tiedot.

Yhteenveto

Päivittäiset kassaraportit ovat tärkeä osa liiketoiminnan harjoittamista. Tämä auttaa pysymään ajan tasalla taloudesta ja varmistaa, että tarvittavia kirjanpidollisia lakeja noudatetaan sekä tekee tiedon keräämisestä helpompaa auditoinnin tai muun tarkastelun yhteydessä.

Kuinka kassaraportti luodaan

1. Klikkaa oikean yläkulman ikonia
  2. Klikkaa "Kassan hallinta"
  3. Klikkaa "Sulje kassa"
  4. Klikkaa "Laskettu käteiskassa" rivin oikealta löytyvää ikonia
  5. Syötä lasketun käteisen summa -> Klikkaa "OK"
  6. Klikkaa "Sulje kassa"
  7. Järjestelmä kysyy nyt oletko varma, että haluat sulkea kassan -> Valitse "OK"
  8. Järjestelmä kysyy nyt haluatko ajaa Z-raportin maksupäätteelle -> Valitse "OK"