Kontrakt- og kundeinformation

Ændret den Thu, 08 Feb 2024 kl. 08:49 AM

Jeg har ændret min adresse. Hvad skal jeg gøre nu?

Hvis du ændrer din virksomhedsadresse eller den adresse, der er knyttet til din virksomhed, bedes du informere os i god tid ved at kontakte vores kundeservice på telefon (+45) 71 92 48 48 eller e-mail kontakt@flatpay.dk

Jeg har fået ny bank. Hvad skal jeg gøre nu?

Hvis du skifter bank, bedes du give vores kundeservice besked og fremsende samme bankdokumenter som ved kontraktindgåelse. Det drejer sig om følgende dokumenter:

• Bankens logo
  • Kontohaver
  • IBAN-nummer
  • Swift-nummer
  • Dags dato

Hvordan overføres aftale til en anden person?

Din aftale er knyttet til dit CVR-nummer, som er knyttet til dit forretningsnavn. Der skal derfor laves en ny aftale i forbindelse med et ejerskifte. Kontakt venligst vores kundeservice på telefon (+45) 71 92 48 48 eller e-mail kontakt@flatpay.dk - så hjælper vi dig med at oprette en ny aftale i forbindelse med et ejerskifte.

Hvornår udløber min kontrakt?

Du kan finde vilkårene på din underskrevne aftale. Hvis du ikke har denne aftale til rådighed, er du velkommen til at kontakte os - så vil vi hjælpe dig.

Nye kontakt- og virksomhedsoplysninger?

Hvis din virksomhed ændrer navn, adresse, telefonnummer eller e-mailadresse, bedes du kontakte os på: kontakt@flatpay.dk. Bemærk: Af hensyn til din og vores sikkerhed er det vigtigt, at vi modtager en skriftlig anmodning fra dig via e-mail. vi tillader også kun anmodninger om ændringer af virksomhedsdata fra den registrerede kontaktpersons e-mailadresse for at undgå enhver form for misbrug.

Nyt CVR-nummer?

Hvis din virksomhed får et nyt CVR-nummer, er det vigtigt, at du informerer os hurtigst muligt. Det kan du gøre ved at kontakte vores kundeservice på telefon +45 71 92 48 48 eller via e-mail på kontakt@flatpay.dk, da din aftale med Flatpay er registreret under dit nuværende CVR-nummer, og de to er uadskillelige. Derfor er det nødvendigt at lave en ny aftale og foretage et ejerskifte, hvor aftalen overføres fra dit gamle CVR-nummer til det nye. Det er vigtigt, at dit organisationsnummer altid er ajourført, så alle transaktioner, betalinger osv. kan knyttes til den rigtige virksomhed og overholde reglerne for kortbetaling, bestemmelserne i forhandleraftaler og skattesystemet.