Kortterminal FAQ

Ændret den Tue, 06 Feb 2024 kl. 02:27 PM

Hvordan kan jeg acceptere American Express, JCB, UPI, DCI?

På nuværende tidspunkt understøttes ingen af de ovennævnte betalingskort af Flatpay.

Hvad er en gateway?

For at din virksomhed kan acceptere betalingskort, kræver det brug af en kortgateway. Når dine kunder betaler med kort, er det gatewayens opgave at sikre, at der er dækning på kundens konto, at beløbet er reserveret, og at pengene hæves og indsættes på din virksomheds konto. Gatewayen samarbejder med acquireren om at håndtere disse transaktioner hurtigt og smidigt bag kulisserne, så du kan fokusere på din forretning.

Hvordan overfører jeg min terminal til en anden person?

Hvis du planlægger at overdrage din virksomhed og dermed din terminal til en anden person, skal du informere os i god tid i forvejen ved at kontakte vores kundeservice på telefon (+45) 71 92 48 48 eller e-mail kontakt@flatpay.dk

Hvad er kortbehandling?

Kortbehandling er en proces, hvor en virksomhed modtager betaling via kredit- eller betalingskort. Når en kunde bruger et kort til at foretage en betaling, sender virksomheden kortoplysningerne til en kortbehandler (ofte en bank eller et kortfirma), som derefter kontrollerer, at kortet er gyldigt og har tilstrækkelige midler til at dække transaktionen. Kortbehandleren godkender derefter transaktionen og overfører beløbet til virksomheden. På denne måde kan virksomheden modtage betaling med kort.

Hvordan kommer jeg i gang med min trådløse terminal?

Din tilknyttede konsulent fra Flatpay vil hjælpe dig med at komme i gang med din terminal. Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte vores kundeservice på telefon (+45) 71 92 48 48 eller e-mail kontakt@flatpay.dk.

Hvorfor kan jeg ikke refundere på min terminal?

Hvis du ønsker at kunne refundere på din terminal, bedes du kontakte vores kundeservice på telefon: (+45) 71 92 48 48.

Hvordan sender jeg terminalen og udstyret tilbage?

Når du opsiger aftalen, sender vi dig en returlabel på vores regning, så du nemt kan returnere din terminal og det tilhørende udstyr til os. Med denne returlabel sikrer vi, at pakken kan spores, at den er leveret til den korrekte adresse, og at vi ved præcis, hvornår vi har modtaget de returnerede varer. I forbindelse med opsigelse bedes du kontakte vores kundeservice på:

• Telefon: (+45) 71 92 48 48
  • E-mail: kontakt@flatpay.dk

Bemærk: Du må ikke returnere terminalen uden at kontakte os først for at sikre, at pakken er sendt til den korrekte adresse, og at du bruger de korrekte forsendelsesmetoder.

Nogle af mine kunders transaktioner bliver afvist - hvorfor?

Det skyldes normalt, at kunden ikke har tilstrækkeligt med penge på sit kort. Du kan se dette ved at logge ind på Flatpay-portalen med det login, som din sælger har givet dig. Gå derefter til "Transaktioner", find den afviste transaktion, og hold musen over "i" for at se, om kortet blev afvist på grund af utilstrækkelige midler.