Flatpay POS - Login-skærm

Ændret den Tue, 30 Apr 2024 kl. 09:12 AM

I denne guide vil vi gennemgå, hvordan du logger ind på POS-systemet.

For at få adgang til Flatpay POS-systemet skal du logge ind med dine personlige login-onsoplysninger, som kan konfigureres i portalen. Her er, hvad du skal bruge for at logge ind:

Kunde-ID

Find dette i portalen ved at gå til "POS", derefter "Forretningsdetaljer", hvor du finder "Klient-ID".

Bruger-ID

Konfigurer dette i portalen under "POS" og derefter "Ansatte".

PIN

Opret din PIN-kode under "Ansatte" i "POS" i portalen. Det er vigtigt at holde dine login-oplysninger sikre og aldrig dele din PIN-kode med nogen.

Hvis du oplever problemer med at logge ind eller ikke kan finde din Kunde-ID eller Bruger-ID, er vores supportteam klar til at hjælpe dig.