Kassesystem: Sådan slutter din dag

Ændret den Thu, 29 Aug kl. 8:57 AM

Kassesystem: Sådan slutter din dag

Denne vejledning vil hjælpe dig gennem processen med at afslutte din dag ved brug af Flatpay-kassesystem. Dette indebærer håndtering af din kasse, afstemning af kassebeholdningen og generering af slutdagsrapporter. Det er vigtigt at følge disse trin nøje for at sikre, at alle salg, kontanttransaktioner og andre betalingsmetoder er korrekt registreret, og at dagen bliver lukket korrekt.

Forudsætninger

• Sørg for, at alle salg for dagen er afsluttet
  • Bekræft, at du har dit unikke bruger-ID og din PIN-kode klar, da du vil få brug for dem for at fuldføre processen.
  • Sørg for, at dit kassesystem og tilsluttede enheder, såsom printere og terminaler, er online og fungerer.

Trinvise instruktioner

Naviger til fanen for kassehåndtering

• Få adgang til sidemenuen: Fra hovedskærmen i kassesystemet skal du navigere til sidemenuen.

• Vælg “Kassehåndtering”: Klik på “Kassehåndtering” for at få adgang til siden for kassehåndtering.

Bemærk: Denne side giver dig mulighed for at gennemgå vigtige økonomiske data, herunder nettoomsætning, korttransaktioner, kontanttransaktioner, andre betalingsmetoder og tilbagebetalingsbeløb.

Afstem kassebeholdningen (Trin 1)

• Gennemgå kontantbetalinger: På siden for kassehåndtering, find Trin 1.

• Bekræft legitimationsoplysninger: Før du fortsætter, skal du sikre dig, at du er logget ind med det korrekte bruger-ID og PIN-kode. Personalets navn vil blive vist på oversigtssiden til verifikation.

• Tryk på “Afstem kasse”: Klik på knappen “Afstem kasse” for at gå videre til næste skærm.

• Tæl kontanter i kassen: Tæl fysisk kontanterne i kassen for at verificere det faktiske beløb.

• Tryk på “Sæt total i kasse”: Klik på knappen “Sæt total i kasse” og indtast det faktiske beløb i kassen.
    Tryk herefter på "Bekræft".

• Tryk på “Luk kassen”: Til sidst, tryk på “Luk kasse” for at fuldføre Trin 1 og gå videre til Trin 2.

Vigtigt: Nøjagtig kontanthåndtering er afgørende for korrekt bogføring. Sørg for, at alle tal er korrekte, før du går videre.

Afslut dagen (Trin 2)

• Tryk på “Slut dag”: På siden for kassehåndtering, fortsæt til Trin 2 ved at trykke på knappen “Luk dag”.

• Generer Z-kasserapporter: Systemet vil automatisk generere og udskrive den samlede Z-kasserapport, hvis printeren er tilsluttet. Hvis ikke, vil rapporten blive uploadet til Flatpay-portalen.

• Håndter fejl: Hvis kassesystemet støder på problemer med at hente data fra serveren eller terminalen, vil fejlmeddelelser vises med detaljer om problemerne, der skal løses.

Vigtigt: Hvis du støder på fejl under dette trin, skal du følge instruktionerne på skærmen for at fejlfinde og løse problemerne, før du fortsætter.

Har du brug for yderligere hjælp?
Hvis du støder på problemer eller har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte vores supportteam på (+45) 88773939 eller support@flatpay.dk. Vi er tilgængelige 24/7.