Betalinger og refunderinger

Ændret den Tue, 14 May 2024 kl. 08:43 AM

Dette er en artikel om betalinger og tilbagebetalinger på Flatpay betalingsappen.

Hvordan opretter jeg et salg?

Når du er klar til at lave dit første salg, tryk på "Salg" knappen. Indtast beløbet for transaktionen og bekræft beløbet. Hvis du har funktionen for drikkepenge aktiveret, indtaster du et drikkepengebeløb, eller tryk på "Ingen drikkepenge."

Hvordan laver jeg en refundering?

Hvis du har aktiveret refunderinger, tryk på "Refundering" og indtast det beløb, du ønsker at refundere til kunden. Hvis du har aktiveret "Tillad refunderinger," skal du indtaste en manager-pinkode, før applikationen tillader refunderingen at finde sted.

Hvordan udskriver jeg sidste kvittering?

Hvis du har brug for at udskrive den sidste kvittering, tryk på "Print sidste" på hovedskærmen i applikationen.

Hvordan aktiverer jeg refunderinger?

Hvis du ønsker, at Flatpay betalingsappen skal tillade tilbagebetalinger, skal du gå til "App-indstillinger" og aktivere "Tillad refunderinger".