Forståelse af funktionerne i selvstændig betalingsterminal

Ændret den Tue, 27 Aug kl. 8:31 AM

Få en forståelse af funktionerne i en selvstændig betalingsterminal

Denne artikel introducerer de nye funktioner, der er tilføjet til dine indstillinger for vores selvstændige betalingsterminal. Disse funktioner er designet til at forbedre brugervenligheden, øge transaktionseffektiviteten og sikre konstant forbindelse. Nedenfor finder du en detaljeret forklaring af hver funktion samt instruktioner om, hvordan du bruger og konfigurerer dem.

Indstillingen for skriveretning

Indstillingen for skriveretning giver dig mulighed for at ændre retningen af tal, så du kan skifte fra venstre-til-højre og fra højre-til-venstre. Denne tilpasning er ideel for brugere, der har behov for en anden indtastningsretning.

Automatisk decimalpunkt

Denne funktion inkluderer også en automatisk indsættelse af decimaltegn, når du indtaster transaktionsbeløb, hvilket hjælper med at reducere indtastningsfejl og fremskynde transaktioner.

Sådan får du adgang

• Gå til menuen "Indstillinger" på din terminal
  • Åbn "App-indstillinger".
  • Vælg "Inputretning".
  • Vælg din foretrukne inputretning (Venstre-til-højre eller Højre-til-venstre).

Tip

Juster denne indstilling for at matche din foretrukne indtastningsmetode for hurtigere og mere præcise transaktionsindtastninger.

Udskriv kvittering

Denne funktion lader dig definere en timer, der bestemmer, hvor længe terminalen venter, før den vender tilbage til salgsmenuen efter udskrivning af en kvittering. Timeren kan indstilles til en værdi mellem 2 og 5 sekunder.

Sådan bruger du det

• Få adgang til menuen "Indstillinger" på din terminal.
  • Åbn "App-indstillinger".
  • Deaktiver "Spørg altid om kvittering".
  • Indstil timeren efter din præference (2-5 sekunder).

Tip

Denne indstilling hjælper med at opretholde et jævnt transaktionsflow ved automatisk at vende tilbage til salgsskærmen efter en kort forsinkelse.

Adgang til mobilindstillinger fra login-skærmen

Hoved-login-skærmen inkluderer nu direkte adgang til mobilindstillinger. Dette giver dig mulighed for at tjekke og administrere terminalens forbindelse, før du logger ind, hvilket sikrer, at terminalen er online og klar til transaktioner.

Formål

Denne funktion giver en hurtig måde at verificere og justere netværksindstillinger på, hvilket minimerer potentiel nedetid.

Sådan bruger du det

• Fra login-skærmen skal du vælge "Mobilindstillinger".
  • Gennemgå og juster terminalens netværksindstillinger.
  • Bekræft, at terminalen er online, før du logger ind.

Tip

Brug denne funktion til hurtigt at fejlfinde forbindelsesproblemer uden først at skulle logge ind.

Automatisk APN-opsætning og app-opdateringer

Betalingsappen på din selvstændige terminal konfigurerer nu automatisk de korrekte APN (Access Point Name) indstillinger ved opstart, hvilket sikrer, at din terminal forbliver forbundet. Derudover vil Flatpay sørger for, at din app periodisk opdateres, forudsat at visse betingelser er opfyldt.

Opdateringskrav

• Forbindelse: Terminalen skal være forbundet til internettet via SIM-kort eller Wi-Fi.
  • Batteriniveau: Terminalen skal have mere end 50% batteri tilbage.
  • Inaktivitet: Terminalen skal være inaktiv (dvs. ikke i brug) under opdateringen.

Kontrol af appversion

Hvis du er usikker på den nuværende appversion, kan du finde den nederst i menuen "App-indstillinger".

Sådan bruger du det

• Sørg for, at din terminal er forbundet til et netværk og har tilstrækkelig batterilevetid.
  • Lad om nødvendigt terminalen stå inaktiv for at muliggøre automatiske opdateringer.
  • For at tjekke appversionen skal du navigere til menuen "App-indstillinger" og kigge nederst på skærmen.

Vigtigt

At holde din app opdateret sikrer, at du drager fordel af de nyeste funktioner og sikkerhedsforbedringer. Tjek regelmæssigt din appversion for at sikre, at den er opdateret.

Disse funktioner i dine indstillinger for en selvstændig betalingsterminal er designet til at give dig større kontrol, forbedre transaktionshastigheden og sikre pålidelig forbindelse.

Ved at udforske og justere disse indstillinger kan du optimere din terminals ydeevne.

Har du brug for yderligere hjælp?

For spørgsmål eller yderligere hjælp bedes du kontakte vores supportteam på +45 88 77 39 39 eller support@flatpay.dk.