Yhdistä maksupääte Wi-Fi-verkkoon tai mobiilitukiasemaan (hotspot)

Muokattu Pe, 5 Heinä klo 8:38 AM

Yhdistä maksupäätteesi Wi-Fi-verkkoon tai mobiilitukiasemaan (hotspot) optimaalisen toiminnan takaamiseksi.

Yhdistä maksupääte Wi-Fi-verkkoon

1. Mene asetuksiin

Valitse maksupäätteen päävalikosta "Asetukset"

2. Valitse Laitteen asetukset

Klikkaa kolmea viivaa näytön oikeassa yläreunassa, ja valitse "Laitteen asetukset"

3. Valitse "Wi-Fi"

Valitse valikosta "Wi-Fi-asetukset"

4. Kytke Wi-Fi-yhteys päälle

Jos Wi-Fi-yhteys ei ole vielä päällä, kytke se päälle.

5. Etsi ja valitse verkko

Maksupääte etsii saatavilla olevat verkot. Valitse haluamasi verkko.

6. Syötä salasana

Mikäli verkko on suojattu, syötä sen salasana

7. Yhteys muodostettu

Kun yhteys on muodostettu, näkyy verkko valittuna asetuksissa, ja näytöllä näkyy Wi-Fi-symboli.

Yhdistä mobiilitukiasemaan (hotspot)

Aktivoi mobiilitukiasema puhelimestasi:

• Android-puhelimella: "Asetukset" > "Verkko ja internet" > "Hotspot ja yhteydenjako" > "Wi-Fi Hotspot". Kytke hotspot päälle.
  • iPhonella: "Asetukset" > "Mobiilidata" > "Oma Hotspot". Kytke hotspot päälle.

1. Etsi hotspotin nimi ja salasana

Kun aktivoit hotspotin, löydät verkon nimen ja salasanan puhelimestasi.

2. Avaa maksupäätteen asetukset

Valitse maksupäätteen aloitusnäytöltä "Asetukset"

3. Valitse Wi-Fi-asetukset

Valitse asetusvalikosta "Wi-Fi"

4. Kytke Wi-Fi päälle

Kytke Wi-Fi-yhteys päälle, jos se ei jo ole päällä

5. Valitse mobiiliverkkosi

Etsi puhelimesi mobiiliverkon nimi saatavilla olevien verkkojen listalta

6. Syötä salasana

Syötä mobiiliverkkosi salasana ja klikkaa "Ok"

7. Yhteyden varmistus

Kun yhteys on muodostettu, hotspot-verkko näkyy valittuna ja Wi-Fi-symboli näkyy tablettisi näytön yläreunassa.

Apua ja tukea yhteydenmuodostamiseen

Jos tarvitset lisäapua tai kohtaat ongelmia, voit olla meihin yhteydessää:

Sähköpostitse: info@flatpay.fi

Puhelimitse: 09 424 567 67