Palautusten tekeminen

Muokattu Ti, 22 Loka klo 9:04 AM

Miten teet palautuksen

1. Aloita lisäämällä ostoskoriin se tuote, jonka hinnan haluat palauttaa

2. Klikkaa pikavalikosta kolmea pistettä (“...”)

3. Klikkaa “palautus” ja valitse haluamasi palautustapa (kortti, käteinen tai muu)

Palautusmahdollisuus ei ole maksupäätteellä käytössä oletuksena. Jos haluat palautukset käyttöösi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. (+358) 9 424 567 67 tai sähköpostitse info@flatpay.fi.

Valitse työntekijät, jotka saavat suorittaa palautuksia

Kun olet jo ollut meihin yhteydessä palautusten aktivoimiseksi, määritä haluamillesi henkilökunnan jäsenille valtuudet tehdä varmistettuja palautuksia valitsemalla Portaalin POS-valikon alta “Henkilökunta”, ja klikkaamalla sitten haluamasi henkilökunnan jäsenen nimeä, ja kytkemällä “varmistettu palautus”-toiminto päälle.