Roller

Ændret den Mon, 03 Jun 2024 kl. 02:40 PM

Hvad er en salgsrolle? 

En salgsrolle er en begrænset rolle, der kun kan udføre salg med Flatpays betalingsapp. En medarbejder med en salgsrolle vil ikke kunne foretage refunderinger, ændre indstillinger eller forlade applikationen. 


Hvad er en lederrolle?

Hvis en medarbejder tildeles en lederrolle, vil de have fuld adgang til at ændre app-indstillinger, foretage refunderinger med deres PIN-kode og udføre salg. 


Sådan opretter og sletter du dine medarbejdere

Hvis du har brug for at fjerne en medarbejders adgang til Flatpays betalingsapp, skal du gå til medarbejdersiden på portalen, klikke på brugeren og trykke på "slet." Bekræft, at du vil slette medarbejderen. Når du sletter en medarbejder, kan handlingen ikke fortrydes. Hvis du ved en fejl sletter en medarbejder, skal du oprette en ny medarbejderlogin.

Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene
Captcha-bekræftelse er påkrævet.

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen