Tilslut din kortterminal til WiFi eller mobil hotspot

Ændret den Mon, 1 Jul kl. 3:00 PM

For at din kortterminal kan fungere optimalt, skal den være tilsluttet internettet. Følg disse enkle trin for at tilslutte din kortterminal til WiFi eller et mobil hotspot.

Tilslutning til WiFi

1. Gå til Indstillinger:
    Fra hovedmenuen på din kortterminal skal du navigere til “Indstillinger”.

2. Vælg Enhedsindstillinger:
    Tryk på de tre streger i øverste højre hjørne for at åbne de relevante indstillinger.

3. Vælg WiFi:
    Tryk på "WiFi-indstillinger" i menuen.

4. Tænd for WiFi:
    Skub knappen til “On” positionen, hvis WiFi ikke allerede er tændt.

5. Find og vælg netværk:
    Din kortterminal vil scanne efter tilgængelige WiFi-netværk. Vælg det ønskede netværk.

6. Indtast adgangskode:
    Indtast adgangskoden, hvis netværket er beskyttet, og tryk på “OK”.

7. Bekræft forbindelse:
    Når du er tilsluttet, vil netværksnavnet vises med en markering, og WiFi-symbolet ses på skærmen.

Tilslutning til mobil hotspot

Aktivér mobil hotspot på din telefon:

• Android: Gå til “Indstillinger” > “Netværk & internet” > “Hotspot & tethering” > “WiFi-hotspot” og slå det til.
  • iPhone: Gå til “Indstillinger” > “Mobilnetværk” > “Personligt Hotspot” og slå det til.

1. Find Hotspot-navn og adgangskode:
    Når du aktiverer hotspot, vises netværksnavnet og adgangskoden på din telefon.

2. Åbn settings på kortterminal:
    Gå til hovedmenuen på din kortterminal og tryk på “Indstillinger”.

3. Vælg Wi-Fi settings:
    Tryk på “Wi-Fi” i indstillingsmenuen.

4. Tænd for WiFi:
    Skub knappen til “On” positionen, hvis WiFi ikke allerede er tændt.

5. Vælg dit mobil hotspot:
    Vælg dit mobil hotspot fra listen over tilgængelige netværk.

6. Indtast adgangskode:
    Indtast adgangskoden til dit mobil hotspot og tryk på “OK”.

7. Bekræft forbindelse:
    Når du er tilsluttet, vises hotspot-navnet med en markering, og WiFi-symbolet ses på skærmen.

Yderligere Support

Hvis du har spørgsmål eller støder på problemer, kontakt vores kundeservice:
Email: support@flatpay.dk
Telefon: +45 88 77 39 39