Betalingsapp-FAQ

Ændret den Tue, 14 May 2024 kl. 08:40 AM

Hvad gør klokkeikonet?

Nyheder og information deles direkte til klokkeikonet i applikationen. Husk at holde dig opdateret med relevant information, som vi deler.

Hvordan ændrer jeg detaljerne på kvitteringen?

Hvis du ønsker at ændre oplysninger, der er trykt på kvitteringen, bedes du kontakte vores kundeservice på telefon (+45) 71 92 48 48 eller e-mail kontakt@flatpay.dk.

Jeg har forslag til forbedringer, hvordan gør jeg?

Du er altid velkommen til at kontakte Flatpay-teamet med forslag og feedback. Kontakt venligst vores kundeservice på telefon (+45) 71 92 48 48 eller e-mail: kontakt@flatpay.dk.

Min app har en uventet fejl, hvad gør jeg?

Din tilknyttede Flatpay-konsulent vil hjælpe dig med at komme i gang med terminalen. Hvis du har brug for yderligere hjælp, bedes du kontakte vores kundeservice på telefon (+45) 71 92 48 48 eller e-mail: kontakt@flatpay.dk.

Hvordan ser jeg transaktioner fra min Flatpay?

Du kan logge ind fra en hvilken som helst browser til din Flatpay-konto og kontrollere alle dine transaktioner fra enhver dato. På terminalen kan du kun se skift rapporten fra den aktuelle dag eller Z-rapporten.

Hvordan opretter jeg en Z-rapport?

Gå til "Admin" i navigationslinjen nederst og tryk på "Luk dag". Bekræft, at du er klar til at lukke dagen, og en Z-rapport udskrives.

Hvordan opretter jeg en X-rapport/vagtrapport?

Gå til "Admin" i navigationslinjen nederst og tryk på "Skift rapport". Bekræft, at du ønsker at oprette en X-rapport.