Henkilökunnan roolit ja käyttöoikeudet

Muokattu Ti, 15 Loka klo 9:06 AM

Mikä on myynnit-rooli?

Myyntioikeudet omaavalla työntekijällä on oikeus tehdä myyntejä Flatpayn maksusovelluksella. Myynnit-roolissa palautusten tekeminen, asetusten muuttaminen tai sovelluksesta poistuminen ei ole mahdollista.

Mikä on manageri-rooli?

Jos työntekijällä on manageri-rooli, hänellä on täydet oikeudet myyntien suorittamisen lisäksi muuttaa maksupäätteen asetuksia ja tehdä palautuksia PIN-koodinsa avulla.

Miten luon ja poistan työntekijöitä?

Jos haluat poistaa henkilökunnan jäsenen pääsyn Flatpayn maksusovellukseen, kirjaudu portaaliin ja valitse näytön vasemmasta reunasta "Henkilökunta". Klikkaa sen jälkeen sen henkilön nimeä, jonka käyttöoikeudet haluat poistaa, ja klikkaa "Poista". Samasta valikosta voit myös lisätä uudelle käyttäjälle käyttöoikeudet, klikkaamalla "Lisää"-painiketta näytön oikeassa kulmassa.